Pysyin tänään visusti sisällä, taisin sentään käydä tyhjentämässä likasangon kompostoriin, mutta muuten en lykännyt nokkaani pihalle. Eilen tuli ulkoiltua kunnolla, kun käytiin koko perhe hiihtämässä ja pulkkailemassa. Vetäisin 10 kilometriä tunnissa, sillä pikku pakkanen teki kelin loistavaksi. Suksi toimi kuin rasvattu. Kunto alkaa jo kestää rankkojakin nousuja. Tyttö oli elämänsä ensimmäisessä pulkkamäessä.

Vointi on enimmäkseen siedettävä, lievää hermostuneisuutta ja ahdistusta tuntuu kuitenkin ajoittain. Oma-aloitteisuus on edelleen alhainen, emäntä saa potkia tekemään jotain ja tehdyt suunnitelmat metsähommista yms. tahtoo jäädä unholaan. Välillä innostun hetkeksi analysoimaan tilannettani, mutta vaivun sitten taas melko apaattiseen mielentilaan ja surffailen vaan netissä. Uutisia ja urheilutuloksia. Jonain iltana erehdyin jollekin pornokeskustelupalstalle ja sain merkillisiä fyysisiä puistatuksia. Sukupuolielämäni ei ole kovin hääviä tätä nykyä. Halut on minimissä.

Kelalta ei ole vielä tullut päätöstä terapiasta. Lääkitys toimii riittävän hyvin, että saan nukuttua, enkä voi sietämättömän huonosti kuin tilapäisesti, jos hermostun johonkin erimielisyyteen vaimon kanssa tai muuten vaan alan voida pahoin.