Tyttö nukkuu ja emäntä lähti juuri käymään terveyskeskuksessa. Käytän tilaisuutta hyväkseni ja kirjoitan jälleen blogiini.

Aamulla reipastuin lähtemällä parturiin heti aamiaisen jälkeen. Nyt pää tuntuu selvästi kevyemmältä ;-). Ajatusten tyhjennys terapeutille eilen illalla ei tehnyt samaa vaikutusta. Päinvastoin palasin kotiin entistä raskasmielisempänä. Ilta ei taida olla parasta aikaa käydä psykologin juttusilla. Vai oliko terapeutti jo väsynyt kuuntelemaan uusia juttuja ? Joka tapauksessa odottaisin jo jotain muuta vaikutusta, edes mielen huojennusta tai seesteisyyttä. Terapian alku tuntuu raskaalta, kun pitää selittää jälleen taustoja enemmän tai vähemmän perusteellisesti. Tämä ei ole nimittäin minulle ensimmäinen eikä toinen kerta, kun tarinoin lapsuuttani. Itse asiassa olen kyllästynyt siihen. Mutta kai se on taas pakko kestää. Illalla helpotin oloani kirjoittamalla päiväkirjaan. Aamuyöllä kiereskelin sängyssä vähän sekavissa oloissa ja herääminen tuntui vaikealta.

Mutta tämä päivä näyttää nyt kirkkaammalta. Huomenna aion autoilla isäni luokse tekemään vähän ulkohommia. Siitä odotan jotain mukavia hetkiä.