Kun kävin ajamassa auton talliin hetki sitten, havahduin läheisestä metsästä kuuluvaan kovaan meteliin. Räkättirastaat ja pari laulurastasta siellä irroittelivat illan pimetessä. Keväinen tunnelma valtasi mielen. Muutenkin tämä päivä oli poikkeuksellisen piristävä. Lähdin aamulla käväisemään työvoimatoimistossa. Sain virkailijalta uuden idean hakea työkokeiluun, mitä se sitten tarkoittaakin. Sen pitäisi selvitä ensi tiistaina, kun käyn taas avo:n vastaanotolla.

Työkkäristä suoraan hurautin terapeutin vastaanotolle ja kerroin keskiviikon tekstissäni mainitsemani odotukset terapian suhteen. Hän piti tavoitteita tosi hyvinä. Varsinkin ajatukseni ongelmien yksinkertaistamisesta viehätti häntä. Ensiapuna masennuspaniikkikohtauksiin hän suositteli lyhyen väliajan ottamista rauhoittumista varten.

Terapeutilta ajoin tietokonetarvikeliikkeen kautta kaverin luokse kuljettamaan hänen vanha fillarinsa ekotorille eli kierrätyskeskukseen ja hakemaan tilalle uusi pyörä. Oli tosi mukava kauppareissu ja matkalla kotiin poikettiin vielä Hesellä hampurilaisella. Kotimatkalla pelkäsin, että vaimo odottaa kotona kiukuisena, että missäs sitä on viivytty, mutta suureksi yllätykseksi hän olikin iloinen kotiintulostani ja tyytyväinen tuomisiini.

Kotona kokosin grillin vappua varten. Loppupäivän vietin enimmäkseen tytön kanssa, koska emännällä oli vielä päivän askareet kesken.

Toivoisin tälläisia päiviä paljon lisää.