No niin, nyt olen jo niin pitkällä lehtimiehenä, että ensimmäinen juttu ilmestyy tämän päivän lehdessä. Digiboxi aihe rupesi elämään hyvin kun otin siihen vanhusnäkökulman, miten ikäihmiset pärjäävät asian kanssa. Löysin tietoa juuri vanhuksille suunnatusta Eläköön yhteys-kampanjasta, jonka kautta yksinäiset vanhukset saavat ilmaista apua digiboxin asenukseen ja käyttöönottoon. Työkaverit kehuivat artikkelia.

Tällä viikolla sain sitten jo kolme juttua tehtäväksi. Eilen stressaannuin aika pahasti, sillä jännitän ihmisten tapaamista ja haastattelujen tekemistä. Minusta tuntuu, etten jaksa niitä. Nukun huonosti ja tulen sen takia huonovointiseksi. Viime perjantaina olin aivan poikki, sillä tein viimeisen haastattelun vielä perjantai-iltapäivänä ja sain jutun valmiiksi juuri neljäksi.

Kotielämään töissä käyminen vaikuttaa vaan positiivisesti. Jaksan tehdä paremmin kotiaskareitakin. Tietenkin jos nukun huonosti, se tuntuu väsymyksenä ja hermostuneisuutena. Talven tulon viivästyminen harmittaa, kunnei pääse hiihtämään, mikä varmaan piristäisi oloa.