Flunssan ja stressin takia en ole saanut unen päästä kiinni tänä yönä. Lopetin juuri Radio Dein kuuntelemisen ja kävin ottamassa lisää lääkettä. Vaikka ei tämä valvominen nyt niin pahalta tunnu.

Työkokeilujakso ilmaisjakelulehden toimituksessa päättyi eilen. Sain jutut valmiiksi kahden aikaan iltapäivällä, joten tein kyllä tosissaan töitä. Vielä torstaina tein pari haastattelua. Ehkä vähän tuli sellainen olo, että otin liian tosissani koko homman. Mutta sillä lailla sain selkeän kokemuksen itse homman luonteesta ja myöskin omasta työkyvystäni.

Journalistin työssä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin, joihin ei muuten tulisi perehdyttyä. Ja jopa sellaisista aiheista voi nauttia, joista ei ole ennen ollut kiinnostunut. Kävin nimittäin tekemässä TuTon pelaajaesittelyä jäähallilla. Oli jotenkin liikuttavaa nähdä se nuorten miesten korkea motivaatio lätkän pelaamiseen.

Samalla reissulla näin siskon tyttären treenaavan kaunoluisteluohjelmaansa. Se oli tosi mukava yhteensattuma. Tälläinen sattuma vahvisti minun uskoani siihen, että olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Mutta nyt on takki tyhjä ja olo nuhainen. Huomisesta taitaa tulla rokulipäivä. Ensi viikolla on sitten vuorossa toisen paikallislehden toimitukseen tutustuminen.