Ne ovat täällä jälleen, elokuun mukavat illat, jolloin tarkenee istuskella pihalla ja nauttia kesäisistä tuoksuista ja äänistä. Viimeistelin ensin leikkimökkiä ja avasin sitten kylmän oluttölkin. Se tyhjeni nopeasti janoiseen kurkkuun. Toista ei sitten jääkaapissa ollutkaan. Mielialalääkityksen takia joudun rajoittamaan alkoholin käytön minimiin. Yksikin olut voi joskus sotkea unirytmin täysin ja uuvun entistä enemmän. Aamulla herääminen ei muutenkaan tunnu kovin hyvältä, vaikka olisin nukkunut koko yön. Lääkkeet aiheuttavat sellaista tokkuraisuutta ja pahoinvointia. Jään kaipaamaan levännyttä oloa.

Muuten tänään oli ihan hyvä päivä, vaikka se menikin enimmäkseen sisällä, koska vaimo ei jaksa ulkoilla tällaisilla helteillä. Tytön kanssa kävin sentään kaupassa tekemässä viikonlopun ruokaostokset. Ja katselin, kun hän ajeli kolmipyörällä ympäri asfalttikenttää autotallien edessä. Hiekkalaatikollakin tehtiin jotain pientä kivaa.

Nyt makaan soffalla, kun muu perhe nukkuu jo sikeästi. Minua ei vielä kauheasti nukuta, kiitos saksalaisen mallasjuoman. Kuuntelen jazzia sveitsiläisestä nettiradiosta. Aika leppoisaa...