Toissailtainen lääkärikäynti poiki jälleen uuden lääkekokeilun. Peratsin on lääkkeen nimi ja sitä on kuulemma käytetty paljon psykoosien hoidossa. Minun tapauksessani sitä käytetään siis unettomuuden hoitoon.

Aloitin kuurin vasta eilen, joten kokemus sen vaikutuksesta rajoittuu siihen aika ikävään pahoinvointiin, jota koin viime yönä ja nukuin sen vuoksi hyvin huonosti.

Mitään muuta murhetta tässä ei oikeastaan olekaan, sillä olen kokenut erittäin myönteisesti menneet päivät. Varsinkin pari viimeistä työpäivää olivat todella antoisia ja nimenomaan ihmiskontaktien ansiosta. Ja työtehtävätkin tuntuivat ihan kivoilta pikku haasteilta.

Huonosta nukkumisesta huolimatta olen jaksanut touhuta päiväsaikaan ihan kiitettävästi. Olisiko se sitten sen ensimmäisen uuden lääkkeen Noritrenin aiheuttama muutos parempaan päin? Olen syönyt sitä nyt neljä viikkoa, mikä on yleensä minimiaika, jolloin vastetta alkaa tulla näitä masennuslääkkeitä käyttäessä.

Ainakin se aiheutti selvästi ajatustoiminnan vilkastumista yöaikaan, kun otin pillerit illalla. Kolmelta yöllä ajatus oli veitsenterävää ja pystyin selvittämään mieltäni vaivanneita elämänkatsomuskysymyksiä hämmästyttävän helposti.

Tänään alkoi pitkä jouluvapaa, mikä tuntuu tosi hyvältä. Ehdin toivottavasti vähän palautua valvomisesta ja työvelvollisuuksien rasituksesta.