Tätä vuotta on enää pari päivää jäljellä. Tekee mieli analysoida viime aikaisia tapahtumia uutta vuotta ajatellen. Olen nyt nukkunut jo paremmin, sen jälkeen kun aloin syödä Peratsinia Mirtazapiinin kanssa illalla. Aamulla herääminen on tuntunut myös hyvältä eli mitään tokkuraisuutta ei ole havaittavissa. Aamiaisella nappaan 50mg Noritrenia eikä se aiheuta havaittavia sivuoireita. Muita vaikutuksia on vielä toistaiseksi vaikea arvioida. Mutta parantunut yöuni tuntuu yleisenä jaksamisen lisääntymisenä päiväsaikaan. Tekeminen ei tunnu nyt yleensä niin raskaalta suorittamiselta kuin ennen.

Perheenlisäyksen odotus tuntuu nyt jo vähemmän pelottavalta. Ehkä jaksan tehdä sen mitä tarvitseekin. Työsopimusta uusittiin vain kolmeksi kuukaudeksi, mutta kai sitä sitten taas jatketaan. Työttömyyden mahdollisuus on tietenkin myös olemassa, mutta se ei tällä hetkellä tunnu todennäköiseltä. Taloudellisesti olen päässyt jälleen jaloilleni, mutta todennäköisesti uusi vuosi tuo tullessaan enemmän rahanmenoa, koska lapsi menee päivähoitoon ja vaimon tulot putoavat jonkin verran.

Ilmassa on tietenkin hiukan jännitystä, milloin synnytys alkaa. Laskettuun aikaan kun on enää kolme viikkoa. Vaimo on jo hyvin "raskaan" näköinen ja oloinen. Naisparka joutuu taas koville. Kyllä me miehet pääsemme  tässä kohtaa paljon helpommalla.

Mutta näissä "odotuksen" merkeissä jätän hyvästi menneen vuoden iloille ja suruille. 2007 jää historiaan hyvin merkittävänä vuotena omalla kohdallani. Vaikeuksista huolimatta selvisin siitä kunnialla. Mitä kaikkea mahtaakaan 2008 tuoda tullessaan?