Yritän taas jatkaa tätä kirjoittamista. Jostain syystä on vähän käynnistyskankeutta pitkän tauon jälkeen. Tämä viikko on mennyt hyvin sosiaalisissa merkeissä. Paluu mökiltä on ainakin siinä mielessä onnistunut hyvin. Keskiviikkona ajeltiin koko perhe veljen rantasaunalle viettämään lämmintä syyspäivää ja -iltaa, tavattiin siellä myös veljen perhettä ja mammaa eli äitiä. Torstaina kävin lääkärissä tekemässä selkoa voinnistani ja siirryin sairauslomalta työttömäksi työnhakijaksi. Illalla tein sitten rohkean siirron ja menin Joulun Sankari -musikaalin ensimmäisiin lauluharjoituksiin. Tutut paikallisesta seurakunnasta pyysivät minua lauluryhmään. En ole koskaan laulanut kuorossa, yleisölauluun olen osallistunut. Joten tunnen aika suurta epävarmuutta tällä saralla. Mutta jotain uutta harrastetta on hyvä näin syksyllä aloitella. Miksei sitten vaikka laulamista.

Torstaina kävin selittämässä kesän vaikeita hetkiä terapeutille. Hän neuvoi minua pitämään kirjaa vaikeimmista kokemuksista vast´edes. Eilen tuli siskoni kolmivuotiaan poikansa kanssa käymään. Hänen kanssaan ei minulla ollut paljonkaan puhuttavaa. Tänään kävi puolestaan vaimon veli poikansa kanssa kylässä. Kokkasin kasvisgratiinia ja grillasin kalkkunapihvejä. Miesten kesken tuli jotain jupistua lähinnä teknisistä kysymyksistä.

Sain tällä viikolla idean hakea työvoimatoimiston kurssille "Muutoksen mahdollisuudet". Aion pyrkiä media-alalle, jotta pääsisin kirjoittamaan asiatekstiä suurelle yleisölle. Tein edellisessä työssäni teknistä dokumentointia ja raportointia, joten ihan tyhjästä ei tarvitse lähteä liikkeelle.

En näköjään saa nyt inspiraatiota mihinkään syvällisempään pohdiskeluun.