Edellisen kirjoittamisen jälkeen on tapahtunut sellainen juttu, että työkkäri määräsi minut töihin. Aloitin eilen. Työpaikka on kunnan kierrätyskeskus, testaan siellä kaikenlaisia sähkölaitteita. Työsuhde kestää enintään puoli vuotta tai niin kauan kuin löydän muuta työtä. En osannut kauheasti iloita työllistämisestäni, mutta parempi sekin kuin kotona ahdistuminen.

Unettomuuteni ja huonovointisuuteni on vain pahentunut viime viikkoina. Lääkkeet eivät ole toimineet kunnolla, vaan olen välillä valvonut läpi yön. Silloin olen ollut päivällä tokkurainen ja pää on humissut. Ensimmäinen työpäivä oli juuri tällainen. Ihmeen hyvin pystyin kuuntelemaan perehdytystä.

Anoppi kävi hakemassa vaimon ja lapset luokseen tällä viikolla, joten olen saanut olla rauhassa kotona jo kolme päivää ja hoitaa itseäni. Aloin ollakin jo tosi hermostunut lapsiin pahoinvointini vuoksi. Nyt olo on hiukan helpottunut, kunhan vain saisin nukuttua kunnolla. Minusta tuntuu, ettei lääkärini oikein ole keksinyt hyvää lääkitystä. Otan nyt mirtazapiinia ja Tenoxia, joista jälkimmäinen on bentsodiatsepiini.

Usein on käynyt niin, että nukun vain pari tuntia ja valvon loppuyön. Viime yönä nukuin melkein kuusi tuntia. Mutta nyt on aika sekava olo. Pelkään tämän olevan Tenoxin vieroitusoire. Tai sitten se on pelkkää stressiä uudesta työstä. En tiedä, tarkkailen ehkä liikaa omaa oloani. Se on varmaan aika tyypillistä masentuneille ihmisille. Mutta kun on oikein paha olla, en voi sivuuttaa sitä tai paeta johonkin tekemiseen.